Käyntikortin suunnittelu

Kaikki haluavat antaa vakuuttavan ensivaikutelman. Digitaalisessa maailmassa fyysinen, painettu käyntikortti on siihen erinomainen tapa. Se on fyysinen, tunnusteltava esine, joka ei katoa sähköpostin syövereihin. Ammattimainen ja edustava käyntikortti on yksi helpoimmista tavoista, joilla voit jättää ikimuistoisen ensivaikutelman. Se saattaa olla ainoa asia mikä sinusta jää asiakkaan mieleen.

Hyvä käyntikortin suunnittelu kertoo kaiken oleellisen tiedon sinusta, työstäsi, miten sinuun saa yhteyttä, ja toivottavasti myös kannustaa vastapuolta ottamaan sinuun yhteyttä tavalla tai toisella. Tyylikäs käyntikortti heijastaa persoonallisuuttasi ja yrityksesi arvoja. Se myös jättää muistijäljen – esittäytyessä oikein annettu ja yksilöllinen kortti jättää muistikuvan asiakkaan mieleen, joka ei hevillä poistu.

Käyntikortin suunnittelu voidaan toteuttaa usealla erilaisella tyylillä – se voi toimia ajanvarauskorttina, miniesitteenä, tai se voi jopa sisältää tarjouksen. Se voi myös sisältää esimerkiksi QR-koodin, jonka skannatessa asiakas ohjataan vaikkapa yrityksesi kotisivuille.

Tarjoamme tyylikkästä käyntikorttisuunnittelua modernilla tai klassisella designilla. Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle yksilölliset, vahvan ensivaikutelman jättävät käyntikortit.

Käyntikorttitarjous

Sisältää seuraavaa:
100 +alv 24%
  • 1-, tai 2- puolinen design
  • Yhden henkilön tietojen ladonta (+10€/lisähenkilö)

Käyntikorttitarjous

Sisältää seuraavaa:
100 +alv 24%
  • 1-, tai 2- puolinen design
  • Yhden henkilön tietojen ladonta (+10€/lisähenkilö)