Logon suunnittelu

169€ +alv

Mercedes-Benz, Apple, Coca-Cola, Samsung. Kun ajattelet jotain yritystä tai tuotetta josta pidät, tulee sinulle väkisinkin mieleen ainakin yleinen yritysilme jollei logoa. Kun näin tapahtuu, se kertoo että logon suunnittelu on onnistunut.

Ammattimainen ja uniikki logo on kuin yrityksesi kasvot. Sen tärkein tehtävä on antaa luotettava kuva yrityksestäsi, sekä viestittää muille yrityksesi identiteettiä, tunnelmaa ja arvoja yhdellä vilkaisulla. Yrityksen liikemerkin tulee myös olla mieleenpainuva, erottua kilpailijoiden joukosta positiivisesti sekä viestiä selkeästi yrityksesi toimialasta innovatiiviseen tyyliin. Yrityksesi logo antaa unohtumattoman ensivaikutelman mahdollisille asiakkaille, ja se painuu ihmisten mieleen. Miksi et siis panostaisi siihen?

Logon suunnittelu toteutetaan aina sinun toiveidesi mukaan. Toiveenasi saattaa olla tyylikäs liikemerkki pelkällä tekstillä, kuvalla, tai liikemerkki, joka sisältää sekä kuvan että tekstiä – kaikki toiveesi onnistuvat osaavien ammattilaisten piirtopöydällä.

Esitä meille toiveesi ja ideasi, ja suunnittelija tekee niiden pohjalta 3 luonnosta joista sinä valitset mieleisen. Voit myös halutessasi jättää ideoinnin täysin meidän haltuumme. Hintamme sisältää rajoittamaton määrän luonnoksien muokkauksia, jolla varmistetaan että lopputuloksesta tulee täydellinen juuri sinun makuusi – ja yrityksesi ilmeeseen.

Logosuunnittelu sisältää aina 100% tyytyväisyystakuun.  Jos työn jälki ei syystä tai toisesta miellytä, voit vedokset nähtyäsi keskeyttää tilauksen – täysin veloituksetta!

Logosuunnittelu

sis. 3 vedosta
169
+alv 24%
  • Suomen edullisin räätälöity logosuunnittelu 100% tyytyväisyystakuulla

Kuinka tilaus tapahtuu?

1. Täytä tilauslomake

Kerro taustatietosi ja toiveesi suunnittelutyön suhteen. Mitä tarkemmin pystyt kuvailemaan toiveesi, sitä paremmin pystymme täyttämään tilauksesi. Tilauksesi aloitetaan viimeistään kahden arkipäivän kuluttua

2. Saat kolme luonnosta

Saat kolme ehdotusta toiveidesi pohjalta suunnitellulle logolle. Valitse suosikkisi.

3. Toivo halutessasi muutoksia

Halutessasi teemme rajattoman määrän muutoksia logoon kunnes olet täysin tyytyväinen lopputulokseen.

4. Valmis logo

Nauti uudesta logostasi. Toimitetamme sinulle kattavan tiedostopaketin joka sisältää runsaasti eri tiedostomuotoja kaikkiin käyttökohteisiin sopivina.

Kurkista portfolioomme