Verkkokauppa yritykselle

Puuttuuko yritykseltäsi verkkokauppa? Verkkokaupan avulla yrityksesi voi laajentaa toimintaansa kokonaan uudelle tasolle.

Verkkokauppa on helppo ja vaivaton vaihtoehto joka myy silloinkin kun liikkeesi on suljettu. Melkein neljä viidesosaa suomalaisista on ostanut verkkokaupasta jotain. Näistä ihmisistä noin puolet tekee ostoksia verkossa säännöllisin väliajoin.

Kun verkkokauppojen määrä kasvaa ja kilpailu kovenee, on tärkeää luoda verkkokauppa jossa on miellyttävä tutkia tarjontaa kaikessa rauhassa. Hyvä verkkokauppa on sellainen josta on mukava ja helppo ostaa. Käyttäjäystävällisyyttä toki unohtamatta. Verkkokaupan ulkonäkö on tärkeää, mutta sen pitää ehdottomasti toimia kuin rasvattu. Liiat efektit, kuvat, videot ja värit eivät kuulu toimivaan kokonaisuuteen. Tietenkin kuvaa, väriä ja sisältöä pitää olla, mutta niin että sivut toimivat hyvin ja näyttävät hyvältä ilman turhaa monimutkaisuutta. Liika on liikaa. Varsinkin kun asiakkaat ovat tulleet verkkokauppaasi tuotteiden tai palveluiden takia. Siksi niiden selaaminen täytyy olla mahdollisimman sujuvaa.

Toteuttamamme verkkokaupat suunnitellaan aina siten, että  yksinkertaisuus ja tyylikkyys kohtaavat sopivassa suhteessa. Verkkokaupat toteutetaan aina siltä pohjalta, että asiakkaan on helppo ja miellyttävä tutkia sekä ostaa tuotteita ja palveluita.

Toteutuksemme ovat hakukoneystävällisiä, jolla varmistetaam että tuotteitasi ja/tai palveluitasi etsivät asiakkaat löytävät sivustollesi

Verkkokaupan nopeus on valttia. Siihen kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin jos myytäviä tuotteita tai palveluita on paljon. Toteuttamamme verkkokaupat ovat optimoitu nopeutta silmällä pitäen. 

Verkkokaupan hintaan vaikuttavia asioita ovat: mille pohjalle toteutus tehdään,onko kyseessä pelkkä verkkokauppa vai osa verkkosivustoa, tuotteiden määrä, maksunvälittäjä, toteutetaanko myyntitekstit asiakkaan vai tekijän puolesta jne.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun yrityksen tarpeisiisi sopiva verkkokauppa järkihintaan!Pidämme huolto asiakkaistamme myös projektin jälkeen. Tarjoamme erilaisia ylläpito-, tuotetuki-, ja päivityspaketteja, joilla verkkokauppa pidetään ajan tasalla. Ota  yhteyttä ja kysy lisää!