Logon suunnittelu

Logon suunnittelu

Yrityksen logo antaa poistumattoman ensivaikutelman – ja ensivaikutelma on aina tärkein. Logon idea on viestittää muille yrityksesi tunnelmaa jaa arvoja yhdellä vilkaisulla. Logon tulee myös olla mieleenpainuva, erottua kilpailijoista positiivisesti sekä viestiä kekseliäästi yrityksesi toimialasta.

Logon suunnittelu toteutetaan aina sinun toiveidesi mukaan. Toiveenasi saattaa olla tyylikäs tekstilogo, luova kuvalogo tai logo joka sisältää sekä kuvaa että tekstiä – kaikki toiveesi onnistuvat osaavien ammattilaisten piirtopöydällä.

Esitä meille toiveesi ja ideasi, ja suunnittelija tekee niiden pohjalta 3 luonnosta joista sinä valitset mieleisen. Hintaamme sisältyy rajoittamaton määrä luonnoksien muokkauksia, jolla varmistetaan että logosta tulee täydellinen sinun makuusi – ja yrityksesi ilmeeseen.

Logon suunnittelu sisältää aina 100% tyytyväisyystakuun.  Jos työn jälki ei syystä tai toisesta miellytä, voit vedokset nähtyäsi keskeyttää tilauksen – täysin veloituksetta!

Logo yritykselle

sis. 3 vedosta
169
+alv 24%
  • Suomen edullisin räätälöity logosuunnittelu 100% tyytyväisyystakuulla

Kuinka tilaus tapahtuu?

1. Täytä tilauslomake

Kerro taustatietosi ja toiveesi logon suunnitelun suhteen. Mitä tarkemmin pystyt kuvailemaan toiveesi, sitä paremmin pystymme täyttämään tilauksesi. Tilauksesi aloitetaan viimeistään kahden arkipäivän kuluttua

2. Saat kolme luonnosta

Saat kolme logoehdotusta toiveidesi pohjalta suunnitellulle logolle. Valitse suosikkisi.

3. Toivo halutessasi muutoksia

Halutessasi teemme rajattoman määrän muutoksia logoon kunnes olet täysin tyytyväinen lopputulokseen.

4. Valmis logo

Nauti uudesta logostasi. Logo toimitetaan kattavana tiedostopakettina joka sisältää runsaasti eri tiedostomuotoja

Tehtyjä logoja

Kurkista portfolioomme